presentatie

streepwit

Touchtable

TouchTable is een super gebruiksvriendelijke MultiTouch-scherm. De ultieme tool om je gesprekspartners interactief te betrekken bij jouw idee of project.

touchtable2

Hologram Vitrine

De interactieve mogelijkheden in combinatie met 3D modellen en hologrammen brengen uw tentoonstelling naar een nieuw niveau. 

holo2

3D Printing

Het even vasthouden en tastbaar maken voordat er echt geproduceerd wordt? 3D printen is hiervoor de uitkomst.

3Dprint

Virtual Reality

Met Virtual Reality (VR) plaats je een bril op je hoofd om jezelf zo in een andere wereld te plaatsen. De bril registreert bewegingen, waardoor het lijkt alsof je écht in een andere wereld zit.

VR2

Augmented Reality

Augmented Reality (AR) is een technologie die de realiteit en de virtuele wereld met elkaar verbindt.  Het is een mix van de realiteit met een virtuele toevoeging of verrijking. 

AR2

Gamification

De laatste jaren is ‘gamification’ een term die vaak naar voren komt in de onderwijswereld. Het is het gebruik van spellen om mensen doelgericht kennis en vaardigheden aan te leren.

gamification

Augmented Reality App

streep

Augmented Reality (AR) is een technologie die de realiteit en de virtuele wereld met elkaar verbindt.  In het Nederlands betekent ‘augmented reality’ letterlijk: verrijkte werkelijkheid. Het is dus een mix van de realiteit met een virtuele toevoeging of verrijking. In onze AR app ziet u hoe ons visitekaartje tot leven wordt gebracht.

Tijd_AR_Businesscard2
playstore
appstore
Binnenkort Beschikbaar

1. Download het kaartje

Klik > hier < om het kaartje te downloaden.
icon 2 download

2. Print het kaartje

icon 3 download

3. Scan het kaartje

Richt de camera op het kaartje en bekijk de modellen.

Kan Tijdlab voor u iets betekenen?

streep

De laatste jaren zit de wereld in een sneltrein als het gaat om technologische ontwikkelingen. Zo hebben we de opkomst van zelfrijdende auto’s gezien, worden drones in steeds meer sectoren gebruikt en hebben virtual en augmented reality in veel bedrijven al een toepassing gekregen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op ware grootte door uw huis of bedrijfsgebouw te lopen, nog voordat het gebouwd is! 

We zijn een jong bedrijf en werken samen met een divers netwerk aan specialisten. We zijn ervaren in het combineren van businessmodellen met strategie, design en technologie. Samen met de client zoeken we naar de best passende, meest innoverende oplossingen voor zijn/ haar organisatie.

Wilt u meer weten of een kijkje komen nemen op ons kantoor? Maak vrijblijvend een afspraak!

De Marker:

streep
AR-MARKER