Skip to content

Wij nemen jou mee
op een reis door de tijd!

Digitale presentaties voor cultureel erfgoed

Sinds de start in 2015 onderscheiden wij ons door met inhoudelijke kennis  innovatieve, toegankelijke en moderne maatwerkoplossingen te ontwikkelen. Inmiddels doen we dit voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. We investeren in de nieuwste technologie en zorgen dat die hanteerbaar is. Met de technologie van vandaag slaan we een brug tussen verleden, heden en toekomst. Tijdlab opent de deur naar een andere tijd. 

Tijdlab brengt geschiedenis voor iedereen dichtbij. Met technologie
van nu slaan we een brug tussen verleden, heden en toekomst.

vaas3

Onze Visie

streep

Einstein leerde ons dat reizen door de tijd wiskundig gezien mogelijk is, omdat tijd en ruimte relatief zijn. Ook wij geloven dat tijdreizen mogelijk is. Hoewel een tijdmachine nog niet bestaat, brengt Tijdlab het verleden voor iedereen dichtbij door middel van (3D-)presentaties, (3D-)content en GIS-oplossingen. Met de technologie van vandaag slaan we een brug tussen het verleden en de toekomst. Op historisch verantwoorde wijze creëren we doorkijkjes in de tijd. Door vorm te geven aan de verhalen van vroeger, vertellen we deze door. Archeologische schatten maken we tastbaar en van cultureel erfgoed maken we een belevenis. Dichterbij kan geschiedenis niet komen.

Weten is mooi maar ervaren is beleven. Maar wat nou als hetgeen wat je wilt ervaren nog niet bestaat, niet meer bestaat of niet bereikbaar is? In dit geval fantaseren we vaak over een tijdmachine. Einstein leerde ons dat ‘tijdreizen’ wiskundig gezien mogelijk was. Hij toonde ons dat tijd en ruimte relatief waren. Ook al zijn wij geen groot mathematen als Einstein, we geloven er wel in dat tijdreizen mogelijk is.

Als bedrijf ligt de focus van Tijdlab dan ook niet op het verkopen van één bepaalde dienst of één bepaald product. Maar om de tijdlijn inzichtelijk te maken. Vanuit Tijdlab maken we door techniek en innovatie, de doorgang om jouw tijd te beleven.

Onze Missie

streep_wit

We investeren in de nieuwste technologie en maken die hanteerbaar. We zoeken voortdurend nieuwe mogelijkheden, samenwerkingen en technische toepassingen voor communicatie, presentatie, promotie, onderwijs en onderzoek. Daardoor vinden we de beste antwoorden op de vragen van onze opdrachtgevers. Zo vertellen wij samen de verhalen van ons bestaan.

Tijdlab gelooft in de kracht van innovatie. Virtual Reality, slimme producten, applicaties en zelfdenkende software. Het zijn dingen die ons leven veranderen en die in de toekomst een steeds grotere rol gaan spelen. Tijdlab vindt dat technologie begrijpelijk en eenvoudig moet zijn. Geen moeite en geen gedoe. Bovendien moet technologie betrouwbaar zijn. Om die garantie te kunnen geven, investeren wij voortdurend in innovatie. Door telkens weer op zoek te gaan naar nieuwe combinatiemogelijkheden, samenwerkingen met diverse specialisten en nieuwe technische toepassingen kunnen we op een verantwoorde manier aan nieuwe ideeën werken om onze opdrachtgevers bijstaan door hen oplossingen te bieden of taken en lasten uit handen te nemen.

“Alone we can do so little,
together we can do so much.”

Ons Team

tijdlab-icon-copy222

Klik op dit icoon om te zien wat we hier gedaan hebben!

tijdlab_icon_2-copy222

Volg onze online kanalen om te zien wat we hier doen!

Touchtable

Tekentafel, overlegtafel of presentatiewand. Wat jij wilt, wanneer je wilt.
– Ideaal voor kaartviewers en 3D-modellen! –

Nieuws

Aanmelden nieuwsbrief

Contact

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Kijk dan hier voor een overzicht van de diverse kennis die wij in huis hebben. Als u denkt dat wij iets voor u kunnen betekenen maar het staat niet tussen de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden, wij zijn niet bang voor een uitdaging. Stuur gerust een berichtje met uw vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u ons graag ontmoeten of over een bepaald idee praten? Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakinggesprek! Er staat een kop koffie voor u klaar.

Tijdlab-adres
Zutphenseweg 4A
7418 AJ Deventer