Skip to content

Verder praten over Immu?

Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend gesprek. Tijdlab is gevestigd in het innovatie centre van Deventer, de voormalige Gasfabriek. Ons kantoor bevindt zich op korte afstand van de snelweg A1 en is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wij helpen ook u graag verder met uw project of bij praktische vragen bijvoorbeeld over 3D-presentatie of andere digitale oplossingen.

Imago Mundi

Het innovatieve platform IMMU omvat alle tools voor de digitale werkzaamheden van de moderne archeoloog. Van het digitaal documenteren van de veldgegevens tot aan het digitaal deponeren van het project, biedt IMMU alle gewenste functionaliteiten. 

Immu
immuvisual

Imago Mundi

Het innovatieve platform IMMU omvat alle tools voor de digitale werkzaamheden van de moderne archeoloog. Van het digitaal documenteren van de veldgegevens tot aan de digitale deponering van het project biedt IMMU alle gewenste functionaliteiten. 

immutouch2

Visualiseer & presenteer

Welke interne of externe bronnen u ook gebruikt: met de innovatieve techniek van IMMU winnen uw data aan waarde. Bij projectwerk en om te delen tijdens workshops of interactieve presentaties. Bijvoorbeeld op een TouchTable, de multifunctionele tool voor presentaties en projectwerk.

Van alle gemakken voorzien

Link
<p style="margin-top:20px;"><style="line-height: normal; top:10px;">GIS

GIS

Link
<p style="margin-top:20px;"><style="line-height: normal; top:10px;">Overzich- telijke Database

Overzich- telijke Database

Link
<p style="margin-top:20px;"><style="line-height: normal; top:10px;">Web - Based

Web - Based

Link
<p style="margin-top:20px;"><style="line-height: normal; top:10px;">Visualiseer en Presenteer

Visualiseer en Presenteer

GIS

De eigentijdse en strakke GIS-viewer beschikt over archeologie-specifieke teken en reken functionaliteiten. In het veld kunnen alle veldgegevens digitaal worden ingemeten en gedocumenteerd middels RTS/GPSOp deze gegevens kunnen direct analyses en queries worden uitgevoerd in het veld of op kantoor. 
Immu
Immu

Database

De veldgegevens worden direct in de database opgeslagen. Deze relationele database kan volledig naar uw wensen en eisen worden ingericht. Zo blijft u gewoon werken in uw bekende datastructuur en kunt u uw huidige data behouden. 

Webbased

IMMU draait eenvoudig via uw webbrowser naar keuzeU hoeft enkel in te loggen met uw account en u kunt direct aan de slag. De webbased eigenschap maakt het mogelijk dat er meerdere (veld-)medewerkers tegelijkertijd in hetzelfde project kunnen documenteren. IMMU is hierom tevens op meerdere platforms te gebruiken in het veld en op kantoor. 
Immu
Immu

Visualiseer & presenteer 

U kunt heel eenvoudig verschillende media koppelen aan uw gegevens. Foto’s, video’s, verschillende links en zelfs 3D-modellen kunnen voor zowel visualiserende als wetenschappelijke doeleinden worden gekoppeld. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld interactieve kaarten embedden op uw eigen website of gebruiken voor uw presentaties.  

Partners

We geloven in de kracht van samenwerken.
Dat doen we intensief met zowel productaanbieders, ontwikkelaars en afnemers om elkaar zo goed mogelijk te ondersteunen.