Skip to content
Tijdlab logo video 2019

Breng geschiedenis tot leven met de nieuwste technologie

De laatste jaren zit de wereld in een sneltrein als het gaat om technologische ontwikkelingen. Tijdlab speelt hier op in en vertaalt archeologie en cultuurhistorie naar het publiek. Ons team is in staat een beleving te scheppen die direct aansluit bij de vraag, het idee en de huisstijl van de opdrachtgever. Als geen ander kunnen wij je helpen met Augmented & Virtual Reality, mobiele applicaties, presentatiemiddelen als hologram-vitrines & touchscreens of gamification. Wij geven deze vorm, leveren deze af en verzorgen het onderhoud nadien.

Wil je meer weten of een kijkje komen nemen op ons kantoor? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak! We staan je graag te woord.

Ontdek de voordelen van werken met Tijdlab

Toolkit

Link
3D content maken

3D content maken

Modelleren, Scannen, Uitlezen etc.
Meer weten!
Link
3D content tentoonstellen

3D content tentoonstellen

Gamification, VR, AR, Hologram etc.
Meer weten!
Link
Archeologisch informatieverwerkings- systeem

Archeologisch informatieverwerkings- systeem

Meer weten!

“Alone we can do so little,
together we can do so much.”

Wij werken o.a. voor

Ons Team

Rob van Haarlem

Rob van Haarlem

Leidt alle tijdreizen in goede banen
E. Rob@Tijdlab.nl
Thomas Verhoeven

Thomas Verhoeven

Maakt de tijd inzichtelijk
E. Thomas@Tijdlab.nl
Tomas Schuurbiers

Tomas Schuurbiers

Beheert de sleutel tot de tijdlijn
E. Tomas@Tijdlab.nl
Lars van Dorenvanck

Lars van Dorenvanck

Vindt ontbrekende stukken in de tijd
E. Lars@Tijdlab.nl
Konan pruiksma

Konan pruiksma

plant de route door de tijd
E. Konan@Tijdlab.nl
Merel van den Hoek

Merel van den Hoek

Tijdreizigster
E. Merel@Tijdlab.nl
Daan Dijkhuis

Daan Dijkhuis

Tijdreiziger met potentie
E. Daan@Tijdlab.nl
Jens Goeree

Jens Goeree

Tijdreizer in opleiding
E. Jens@tijdlab.nl

Onze Visie

Shen

Einstein leerde ons dat reizen door de tijd wiskundig gezien mogelijk is. Tijd en ruimte zijn relatief. Wij geloven daar in. Hoewel een tijdmachine nog niet bestaat, maakt Tijdlab tijdreizen nu al voor iedereen bereikbaar met (3D)presentaties, (3D)content en GIS-oplossingen. Met technologie van nu slaan we een brug tussen verleden en toekomst. Op historisch verantwoorde wijze creëren we letterlijk doorkijkjes in de tijd. Door vorm te geven aan de verhalen van vroeger, vertellen we ze door. Archeologische schatten maken we tastbaar. Cultureel erfgoed maken we een belevenis. Dichterbij kan geschiedenis niet komen.

Weten is mooi maar ervaren is beleven. Maar wat nou als hetgeen wat je wilt ervaren nog niet bestaat, niet meer bestaat of niet bereikbaar is? In dit geval fantaseren we vaak over een tijdmachine. Einstein leerde ons dat ‘tijdreizen’ wiskundig gezien mogelijk was. Hij toonde ons dat tijd en ruimte relatief waren. Ook al zijn wij geen groot mathematen als Einstein, we geloven er wel in dat tijdreizen mogelijk is.

Als bedrijf ligt de focus van Tijdlab dan ook niet op het verkopen van één bepaalde dienst of één bepaald product. Maar om de tijdlijn inzichtelijk te maken. Vanuit Tijdlab maken we door techniek en innovatie, de doorgang om jouw tijd te beleven.

Onze Missie

Shen

Tijdlab brengt geschiedenis voor iedereen dichtbij met interactieve (3D)presentaties, (3D)content en GIS-oplossingen. We investeren in de nieuwste technologie en maken die hanteerbaar. We zoeken voortdurend nieuwe mogelijkheden, samenwerkingen en technische toepassingen voor communicatie, presentatie, promotie, onderwijs en onderzoek. Daardoor vinden we de beste antwoorden op de vragen van onze opdrachtgevers. Zo vertellen wij samen de verhalen van ons bestaan.

Tijdlab gelooft in de kracht van innovatie. Virtual Reality, slimme producten, applicaties en zelfdenkende software. Het zijn dingen die ons leven veranderen en die in de toekomst een steeds grotere rol gaan spelen. Tijdlab vindt dat technologie begrijpelijk en eenvoudig moet zijn. Geen moeite en geen gedoe. Bovendien moet technologie betrouwbaar zijn. Om die garantie te kunnen geven, investeren wij voortdurend in innovatie. Door telkens weer op zoek te gaan naar nieuwe combinatiemogelijkheden, samenwerkingen met diverse specialisten en nieuwe technische toepassingen kunnen we op een verantwoorde manier aan nieuwe ideeën werken om onze opdrachtgevers bijstaan door hen oplossingen te bieden of taken en lasten uit handen te nemen.

zwaard
tijdlab icon copy222

Klik op dit icoon om te zien wat we hier gedaan hebben!

tijdlab_icon_2 copy222

Volg onze online kanalen om te zien wat we hier doen!

Touchtable

Tekentafel, overlegtafel of presentatiewand. Wat jij wilt, wanneer je wilt.
– Ideaal voor kaartviewers en 3D-modellen! –

Onze Partners

[slide-anything id="3948"]

Contact

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Kijk dan hier voor een overzicht van de diverse kennis die wij in huis hebben. Als u denkt dat wij iets voor u kunnen betekenen maar het staat niet tussen de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden, wij zijn niet bang voor een uitdaging. Stuur gerust een berichtje met uw vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u ons graag ontmoeten of over een bepaald idee praten? Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakinggesprek! Er staat een kop koffie voor u klaar.

contact_bellen
+31 (0) 570 244 068
contact_post
info@Tijdlab.nl
Tijdlab adres
Zutphenseweg 4A
7418 AJ Deventer