AR-app

Augmented Reality App

Augmented Reality (AR) is een technologie die de realiteit en de virtuele wereld met elkaar verbindt.  In het Nederlands betekent ‘augmented reality’ letterlijk: verrijkte werkelijkheid. Het is dus een mix van de realiteit met een virtuele toevoeging of verrijking. In onze AR app ziet u hoe ons visitekaartje tot leven wordt gebracht.
AR-app
AR-app

Download de App 

AR-app
AR-app
Binnenkort Beschikbaar

1. Download het kaartje

Klik > hier < om het kaartje te downloaden.
AR-app

2. Print het kaartje

AR-app

3. Scan het kaartje

Richt de camera op het kaartje en bekijk de modellen.

Kan Tijdlab voor u iets betekenen?

De laatste jaren zit de wereld in een sneltrein als het gaat om technologische ontwikkelingen. Zo hebben we de opkomst van zelfrijdende auto’s gezien, worden drones in steeds meer sectoren gebruikt en hebben virtual en augmented reality in veel bedrijven al een toepassing gekregen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op ware grootte door uw huis of bedrijfsgebouw te lopen, nog voordat het gebouwd is! 

We zijn een jong bedrijf en werken samen met een divers netwerk aan specialisten. We zijn ervaren in het combineren van businessmodellen met strategie, design en technologie. Samen met de client zoeken we naar de best passende, meest innoverende oplossingen voor zijn/ haar organisatie.

Wilt u meer weten of een kijkje komen nemen op ons kantoor? Maak vrijblijvend een afspraak!

De Marker: 

AR-app