Home2019

Home2019

Wat wij doen

Tijdlab is in staat een doorkijk te geven in andere tijden. Sinds de start in 2015 onderscheiden we ons door op innovatieve, toegankelijke en moderne wijze op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen voor binnen- en buitenland.

\”Alone we can do so little,
together we can do so much.\”

Ons Team

Rob van Haarlem

Rob van Haarlem

3D-reconstruction, Events, Advice, Relation management
E. Rob@Tijdlab.nl
Thomas Verhoeven

Thomas Verhoeven

Design, Marketing, Communication, Usability
E. Thomas@Tijdlab.nl
Tomas Schuurbiers

Tomas Schuurbiers

3D-Artist, 3D-Environments, Programming
E. Tomas@Tijdlab.nl
Lars van Dorenvanck

Lars van Dorenvanck

3D-Designer, Texture Artist
E. Lars@Tijdlab.nl
Jeroen Bolhuis

Jeroen Bolhuis

Education, Programming
E. Jeroen@Tijdlab.nl

Onze Visie

Home2019

Weten is mooi maar ervaren is beleven. Maar wat nou als hetgeen wat je wilt ervaren nog niet bestaat, niet meer bestaat of niet bereikbaar is? In dit geval fantaseren we vaak over een tijdmachine. Einstein leerde ons dat ‘tijdreizen’ wiskundig gezien mogelijk was. Hij toonde ons dat tijd en ruimte relatief waren. Ook al zijn wij geen groot mathematen als Einstein, we geloven er wel in dat tijdreizen mogelijk is.

Als bedrijf ligt de focus van Tijdlab dan ook niet op het verkopen van één bepaalde dienst of één bepaald product. Maar om de tijdlijn inzichtelijk te maken. Vanuit Tijdlab maken we door techniek en innovatie, de doorgang om jouw tijd te beleven.

Onze Missie

Home2019

Tijdlab gelooft in de kracht van innovatie. Virtual Reality, slimme producten, applicaties en zelfdenkende software. Het zijn dingen die ons leven veranderen en die in de toekomst een steeds grotere rol gaan spelen. Tijdlab vindt dat technologie begrijpelijk en eenvoudig moet zijn. Geen moeite en geen gedoe. Bovendien moet technologie betrouwbaar zijn. Om die garantie te kunnen geven, investeren wij voortdurend in innovatie. Door telkens weer op zoek te gaan naar nieuwe combinatiemogelijkheden, samenwerkingen met diverse specialisten en nieuwe technische toepassingen kunnen we op een verantwoorde manier aan nieuwe ideeën werken om onze opdrachtgevers bijstaan door hen oplossingen te bieden of taken en lasten uit handen te nemen.

Home2019
Home2019

Onze Partners

[slide-anything id=\"3095\"]

    

Home2019

Contact

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Kijk dan hier voor een overzicht van de diverse kennis die wij in huis hebben. Als u denkt dat wij iets voor u kunnen betekenen maar het staat niet tussen de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden, wij zijn niet bang voor een uitdaging. Stuur gerust een berichtje met uw vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u ons graag ontmoeten of over een bepaald idee praten? Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakinggesprek! Er staat een kop koffie voor u klaar.

Home2019
+31 (0) 570 244 068
Home2019
info@Tijdlab.nl
Home2019
Zutphenseweg 6
7418 AJ Deventer

VOC – bord

Home2019