immu kaarten&geo

Imago Mundi

De digitale werkzaamheden van de Nederlandse archeoloog zit hedendaags vol met haken en ogen. Van verschillende software, databases, bestanden en standaarden tot aan simpelweg slecht functionerende hardware, zijn deze werkzaamheden verre van optimaal uit te voeren.

Het IMMU (Imago Mundi) systeem van Tijdlab gaat hiervoor een oplossing bieden. Het doel van IMMU is om alle digitale werkzaamheden vanaf  het veldwerk tot en met het opleveren van de pakbon in één systeem onder te brengen. IMMU zal hierom dan ook meerdere modules bevatten.

Modules

De verschillende modules van IMMU omvatten alles wat gedurende de digitale processtappen van archeologisch onderzoek benodigd is. In het veld, op kantoor, in het depot tot aan de deponering hoeft u nu nog maar gebruik te maken van één systeem: IMMU.

immu kaarten&geo
Veld
immu kaarten&geo
Kantoor
immu kaarten&geo
Depot
immu kaarten&geo
Deponering
immu kaarten&geo

Veilig & Betrouwbaar

IMMU draait eenvoudig via uw webbrowser naar keuze. U hoeft enkel in te loggen met uw account en u kunt direct aan de slag.

immu kaarten&geo
immu kaarten&geo

Kwaliteit

In samenwerking met onze partners in dit project wordt er constant gestreefd naar het afgeven van kwaliteit in het systeem.

immu kaarten&geo

Overal en op elk systeem

Doordat IMMU volledig webbased is, kan er met ieder apparaat worden gewerkt op verschillende plaatsen door het hele land. Zelfs zonder een constante internetverbinding kan er in IMMU gewerkt worden.

immu kaarten&geo

Demo aanvragen

Wilt u weten wat Immu kan betekenen voor uw organisatie? Laat dan hieronder uw gegevens achter en een van onze GIS-specialisten zal contact met u opnemen voor een vrijblijvende demonstratie.

Contact

Voor vragen en meer inofrmatie kunt u altijd contact opnemen met:

E. Konan@tijdlab.nl

T. +31 (0) 570 244 068

IMMU_magoMundi