IMMU PP

IMMU PP

Publiek & Participatie

 

Ons innovatieve platform IMMU biedt mogelijkheden met betrekking tot publieksbereik en participatie. Zo kunnen met de GIS viewer overzichtelijke, aantrekkelijke en interactieve kaarten worden gemaakt. De PraatMee-app geeft de mogelijkheid om het publiek te laten reageren via een interactieve kaart. Met Maptour kunnen mooie, interactieve online kaarten worden gemaakt als een verhalende website.’

Content op de kaart

Immu blinkt uit in gebruiksgemak en prestaties. Daarom is elk kaartproject snel een succes. Of het nu gaat om een eenvoudige kaart of een complex project met veel themakaarten en gebruikers met verschillende bevoegdheden. 

Het open karakter biedt de mogelijkheid om een publiekskaart uit te rusten met vrijwel alle soorten media. Toon het publiek video’s, 3D-modellen, foto’s en documenten die van toepassing zijn bij jouw verhaal op jouw kaart

IMMU PP

Maptour

MapTour is een manier om jouw kaartprojecten online te presenteren als verhalende website. Maak bijvoorbeeld een aansprekende MapTour om het publiek met kaarten, foto’s en beschrijvende teksten een compleet beeld te geven van jouw opgraving. MapTour biedt een snelle en eenvoudige manier om alle relevante informatie over jouw project of aandachtsgebied te presenteren op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier.

 

Presenteer kaarten met verhalen, foto’s en afbeeldingen

IMMU PP

PraatMee

Hoe betrekken wij onze inwoners bij de nieuwe Omgevingsvisie? Hoe reageren inwoners en bedrijven op het behoud van een archeologisch monument? Is er wel voldoende draagvlak voor de plannen met dit erfgoed? Het zijn vragen waar jij als archeoloog en projectleider steeds vaker mee te maken krijgt.

PraatMee is een online applicatie met een interactieve kaart waarmee inwoners kunnen reageren op ideeën en plannen in hun leefomgeving: snel, simpel en gebruiksvriendelijk.

“Feedback verzamelen waar je echt iets mee kunt”

IMMU PP
IMMU PP

Demo aanvragen

Wilt u weten wat Immu kan betekenen voor uw organisatie? Laat dan hieronder uw gegevens achter en een van onze GIS-specialisten zal contact met u opnemen voor een vrijblijvende demonstratie.

Contact

Voor vragen en meer inofrmatie kunt u altijd contact opnemen met:

E. Konan@tijdlab.nl

T. +31 (0) 570 244 068

IMMU_magoMundi