klant segment

Witsen-schermen-4

Tijdlab snapt het maatschappelijk belang van erfgoed

Overheid

Waarom is digitale technologie belangrijk voor overheden?

Digitale technologie kan overheden helpen om hun informatievoorziening, toegankelijkheid van erfgoed, betrokkenheid en educatie te verbeteren. In de wereld van vandaag is informatie en communicatie steeds belangrijker voor overheden. Mensen verwachten steeds vaker informatie en diensten digitaal te kunnen vinden en gebruiken. Digitale presentaties kunnen overheden helpen om met deze verwachtingen tegemoet te komen, maar ook om informatie toegankelijker te maken voor mensen met een beperking, om mensen te betrekken bij het besluitvormingsproces en om educatie te verbeteren.

Wat kan Tijdlab voor u doen?

Tijdlab kan overheden helpen om hun informatie en diensten op een meer effectieve en efficiënte manier te communiceren. We kunnen 3D-presentaties of animaties, hologrammen, (route-)applicaties, gamification, virtual reality, augmented reality en andere vormen van digitale presentaties ontwikkelen. We werken samen met overheden om een ervaring te creëren die perfect aansluit bij hun doelgroep en boodschap.

Casestudies

Bekijk onze casestudies om te zien hoe we digitale presentaties hebben ontwikkeld voor andere musea.

We horen graag van je!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk dan hier voor een overzicht van de diverse kennis die wij in huis hebben. Als je denkt dat wij iets voor jou kunnen betekenen maar het staat niet tussen de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden, wij zijn niet bang voor een uitdaging. Stuur gerust een berichtje met je vraag.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten of een kijkje komen nemen op ons kantoor? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak! We staan je graag te woord.

Kantoor:

Zutphenseweg 4A
7418 AJ Deventer