Onswerk

Onswerk

Beleving

Archeologie is meer dan alleen een wetenschap, het is een verhaal. Een verhaal moet natuurlijk op zijn eigen unieke manier beleefd worden. Beleving creëren wordt steeds belangrijker voor de consument. Het gaat hierbij dan ook, naast het product zelf, veel meer om de totale beleving er van.

Als je dit toepast bij bijvoorbeeld een museum, betekent dit dat je het bezoek net even dat meer aankleding geeft en de bezoeker actief betrekt bij het verhaal wat verteld wordt.

Een archeologische vondst is dan veel meer dan een vondst, het is de basis van dat eeuwenoude verhaal. Welke ervaring gaat de bezoeker dan meemaken en wat is het verhaal van het museum? Daar draait het om bij het creëren van een leuke en waardevolle ervaring

Tijdlab brengt deze ervaring tot leven en zorgt voor de optimale belevingswaarde voor de bezoeker. Dit kan door het toepassen van de nieuwste technieken, licht en geluid zijn, maar ook door juist het weglaten ervan.
Onswerk
Onswerk
Onswerk

Marketing Advies

Tijdlab is dé partner voor musea en gemeenten, om gezamenlijk te werken aan een publieksgericht archeologisch programma. Want archeologie moet bereikbaar, educatief én publieksgericht worden. Dat is ons motto.

Ons advies gaat over de wijze waarop instellingen het publiek kunnen bereiken of hun informatie kunnen aanbieden. En dat vergt een frisse blik.

Onze adviseurs kijken graag over je schouder mee, om te kunnen zeggen wat je volgende stap mag zijn. Met de kennis over de nieuwste technieken kunnen we adviseren, over wat er nú mogelijk is om te laten zien hoe het tóén was. Op deze manier kun je het verleden beleven vanuit het heden.
 
Onswerk
Onswerk

Educatie

Geschiedenisles met een vleugje archeologie?
Het kan! Werk met Tijdlab aan de belevingswaarde van de geschiedenislessen zoals je ze nu kent. Onze educators laten kinderen kennismaken met het werk van een echte archeoloog en kunnen vondsten laten zien in het klaslokaal. Meestal is het mogelijk een directe verbinding te leggen met het reguliere geschiedenisprogramma.
 
Het unieke is, dat de lessen helemaal zijn aangepast op de eigen omgeving van de leerlingen. Zo komen ze in direct contact met de geschiedenis onder hun eigen voeten! Meer weten? Onze educator Jeroen helpt je met veel plezier vooruit.
Archaeology doesn’t steal from the past, it opens it.
So that everyone may learn from its treasures.
Onswerk
Onswerk
Onswerk

Communicatie

Je wil je beste beentje voor zetten. Een presentatie of tentoonstelling organiseren. Een artikel of column publiceren. Misschien wil je de content van je website of social media aanpassen?

Tijdlab helpt je op weg bij het ontwikkelen, coördineren én uitvoeren van uiteenlopende communicatieprojecten. Onze professionals helpen waar dat nodig is. En dat betekent echt van begin tot eind.

Ons werk hoeft niet te stoppen na een advies. Tijdlab ontwikkelt voor jou, je website, brochure, artikel of ander medium en stijldrager. Zo vinden we een goede, passende en effectieve communicatieoplossing.
Onswerk
Onswerk
Onswerk
Onswerk
Onswerk

Design

Logo & huisstijl
Hoe zorg je ervoor dat jouw stand, tentoonstelling of bedrijf eruit springt? Een sterk logo en een aantrekkelijke huisstijl zorgen er voor dat mensen je herkennen en niet meer vergeten.

Jezelf verbeteren?
Heb je al een huisstijl, maar wil je visueel mee met de tijd gaan? Wij helpen je bij het maken van opvallende, in het oog springende visitekaartjes, flyers, advertenties, Facebook lay-outs en nog veel meer. Samen kunnen we er voor zorgen dat jou promotiemateriaal niet te missen is.

Websites
Toe aan een nieuwe website? Ook daar kunnen we je bij helpen.
De website waar je je nu op bevind hebben wij zelf ontworpen.
Een website is vaak de eerste indruk van een onderneming, een kans die je zeker niet mag laten liggen.

Video
Ben je die saaie, lange, langzame informatie-video’s ook zo zat?
Weest gerust want ook bij het monteren van een video kunnen wij je van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat er een duidelijk verhaal wordt neergezet waarbij de huisstijl goed geïntegreerd wordt.
Onswerk

3D reconstructies

3D reconstructies van historische gebouwen, voorwerpen, gereedschappen en landschappen worden steeds belangrijker in de beleving van het verleden door het publiek.  3D-reconstructies worden op maat gemaakt voor toepassing op websites, vitrines, apps of voor VR- brillen. Met gedetailleerd oog trachten wij de historie weer leven in te blazen om door het publiek beleefd te worden.
Klik HIER voor een klein overzicht
Onswerk