Tijdlab Home 2019 NL

Tijdlab Home 2019 NL

Tijdlab

Tijdlab Home 2019 NL

Tijdlab is in staat een doorkijk te geven in andere tijden. Sinds de start in 2015 onderscheiden we ons door op innovatieve, toegankelijke en moderne wijze op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen voor binnen- en buitenland.

Met veel passie creëren wij passende, virtuele oplossingen. die naadloos aansluiten op het idee, de vraag en de huisstijl van de opdrachtgever. Als geen ander kunnen wij u helpen met Augmented & Virtual Reality, mobiele applicaties, presentatiemiddelen als hologram-vitrines & touchscreens of gamification. Wij geven deze vorm, leveren deze af en verzorgen het onderhoud nadien.

Dit doen wij vanuit ons eigen team van jonge professionals die continu de grenzen van de techniek opzoeken, maar ook in de vele samenwerkingen met diverse vakspecialisten uit andere werkvelden. Zo zoeken wij telkens weer naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen voor onze klanten.

Ben je met je organisatie op zoek naar een sterk, innoverend concept? Vanaf de ideevorming tot het eindresultaat ben je bij Tijdlab aan het goede adres. Wil je meer over ons weten of wil je een kijkje komen nemen? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak! We staan je graag te woord.

Tijdlab

Tijdlab Home 2019 NL

Headphones

Tijdlab Home 2019 NL

Spieker

Tijdlab Home 2019 NL

Ons Team

Tijdlab Home 2019 NL
Rob van Haarlem

Rob van Haarlem

3D-reconstruction, Events, Advice, Relation management
T. 06 218 40 425 
E. Rob@Tijdlab.nl
Thomas Verhoeven

Thomas Verhoeven

Design, Marketing, Communication, Usability
T. 06 55 68 36 61  
E. Thomas@Tijdlab.nl
Jeroen Bolhuis

Jeroen Bolhuis

Education, Advice, Projectmanagement, Programming
T. 06 522 64 797 
E. Jeroen@Tijdlab.nl
David van Coevorden

David van Coevorden

3D-reconstruction, 3D-design
E. David@Tijdlab.nl
Tomas Schuurbiers

Tomas Schuurbiers

3D-artist, 3D-environments, programming
E. Tomas@Tijdlab.nl

“Alone we can do so little,
together we can do so much.”

Onze Partners

Tijdlab Home 2019 NL
[slide-anything id="3095"]

    

Onze Visie

Tijdlab Home 2019 NL

Weten is mooi maar ervaren is beleven. Wij geloven stellig in de kracht van ervaren. Iedereen is bekend met de uitspraak ‘een foto zegt meer dan duizend woorden’. En deze uitspraak klopt volledig. In plaats van mondeling overbrengen wat je gezien hebt, is er een afbeelding waar het letterlijk op staat waar je het over hebt. Maar wat nou als hetgeen wat je wilt laten zien nog niet bestaat, niet meer bestaat of niet bereikbaar is? In dit geval grappen we vaak om het idee van een tijdmachine. Maar wat nou als dit helemaal niet zo’n grap is? Einstein leerde ons dat ‘tijdreizen’ wiskundig gezien mogelijk was. Hij toonde ons dat tijd en ruimte relatief waren. Ook al zijn wij geen groot mathematen zoals Einstein, geloven we er wel in dat tijdreizen mogelijk is. Als bedrijf ligt de focus van Tijdlab dan ook niet op het verkopen van één bepaalde dienst of één bepaald product. Maar om de tijdlijn inzichtelijk te maken. Vanuit Tijdlab maken we door techniek en innovatie, de doorgang om jouw tijd te beleven.

Tijdlab Home 2019 NL
Tijdlab Home 2019 NL

Onze Missie

Tijdlab Home 2019 NL

Tijdlab gelooft in de kracht van innovatie. Virtual Reality, slimme producten, applicaties en zelfdenkende software. Het zijn dingen die ons leven veranderen en die in de toekomst een steeds grotere rol gaan spelen. Tijdlab vindt dat technologie begrijpelijk en eenvoudig moet zijn. Geen moeite en geen gedoe. Bovendien moet technologie betrouwbaar zijn. Om die garantie te kunnen geven, investeren wij voortdurend in innovatie. Door telkens weer op zoek te gaan naar nieuwe combinatiemogelijkheden, samenwerkingen met diverse specialisten en nieuwe technische toepassingen kunnen we op een verantwoorde manier aan nieuwe ideeën werken om onze opdrachtgevers bijstaan door hen oplossingen te bieden of taken en lasten uit handen te nemen.

Tijdlab is gesitueerd op de Gasfabriek in Deventer. De Gasfabriek is een business Innovation Center (BIC) in Deventer waar bedrijven, startups en onderwijs samenkomen. Binnen BIC bestaat er tussen de bedrijven de mogelijkheid om erg vrij van elkaars specialiteiten gebruik te maken. Hieruit ontstaan innovatieve en vaak disruptieve ideeën en kansrijke proposities.

Wat wij doen

Tijdlab Home 2019 NL

3D Modeling

Door het 3D modelleren van je voorwerp/ product is het mogelijk om je klanten alle mogelijke aanzichten en toepassingen virtueel te laten zien. 

Tijdlab Home 2019 NL

3D Scannen

3D scannen is in feite het tegenovergestelde van 3D printen, de vorm van een object wordt vertaald naar digitale informatie. 

Tijdlab Home 2019 NL

3D Printing

Het even vasthouden en tastbaar maken voordat er echt geproduceerd wordt? 3D printen is hiervoor de uitkomst.

Tijdlab Home 2019 NL

Hologram Vitrine

De interactieve mogelijkheden in combinatie met 3D modellen en hologrammen brengen uw tentoonstelling naar een nieuw niveau. 

Tijdlab Home 2019 NL

Touchtable

TouchTable is een super gebruiksvriendelijke MultiTouch-scherm. De ultieme tool om je gesprekspartners interactief te betrekken bij jouw idee of project.

Tijdlab Home 2019 NL

Drones

Drones werden oorspronkelijk ontwikkeld voor militaire toepassingen. Tegenwoordig worden drones ook ingezet voor nuttige praktijken zoals het maken van scans of media- en filmtoepassingen.

Tijdlab Home 2019 NL

360º Opnames

Hoogwaardige 360º video’s met gebruik van de nieuwste techniek op het gebied van virtual reality. Natuurlijk is deze te bekijken via een VR-bril.

Tijdlab Home 2019 NL

Virtual Reality

Met Virtual Reality (VR) plaats je een bril op je hoofd om jezelf zo in een andere wereld te plaatsen. De bril registreert bewegingen, waardoor het lijkt alsof je écht in een andere wereld zit.

Tijdlab Home 2019 NL

Augmented Reality

Augmented Reality (AR) is een technologie die de realiteit en de virtuele wereld met elkaar verbindt.  Het is een mix van de realiteit met een virtuele toevoeging of verrijking. 

Tijdlab Home 2019 NL

Design

Een grafisch vormgever ontwerpt en bepaalt samen met de klant onder andere de huisstijl, de lay-out en de typografie van advertentie en brochures.

Tijdlab Home 2019 NL
Tijdlab Home 2019 NL

IMMU

Of het nu gaat om een bureauonderzoek of een definitieve opgraving, IMMU is geschikt voor elk onderzoek.

Tijdlab Home 2019 NL

Contact

Tijdlab Home 2019 NL

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Kijk dan hier voor een overzicht van de diverse kennis die wij in huis hebben. Als u denkt dat wij iets voor u kunnen betekenen maar het staat niet tussen de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden, wij zijn niet bang voor een uitdaging. Stuur gerust een berichtje met uw vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u ons graag ontmoeten of over een bepaald idee praten? Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakinggesprek! Er staat een kop koffie voor u klaar.

  Telefoon:

  Tijdlab: 0570 244 068
  Thomas: 06 55 68 36 61
  Rob: 06 21 84 04 25
  Jeroen: 06 52 26 47 97

  E-mail:

  info@Tijdlab.nl
  Thomas@Tijdlab.nl
  Rob@Tijdlab.nl
  Jeroen@Tijdlab.nl

  Adres:

  Zutphenseweg 6
  7418 AJ Deventer