Tijdlab Homepage

Tijdlab logokopie

    

Tijdlab

Tijdlab is van het geven van rondleidingen doorgegroeid naar een bedrijf dat zich specialiseert in het presenteren van cultureel erfgoed.
We ontwikkelen Augmented & Virtual Reality-applicaties, mobiele apps en presentatiemiddelen als hologram-vitrines & touchscreens.

Met onze gezamenlijke voorliefde voor geschiedenis levert Tijdlab geen standaard producten. Het gaat ons om de innoverende verbeteringen van de huidige situatie en passende kennisoverdracht voor het publiek. Om aan alle wensen te voldoen werken wij nauw samen met diverse vakspecialisten uit andere werkvelden. Na aanleiding van de vraag en behoefte van de klant kunnen wij u, indien nodig, tevens assisteren bij zaken als marketing, projectmanagement, programmering, vormgeving, tekstschrijving, subsidieaanvragen en andere oplossingen.

Tijdlab is in staat om een beleving te scheppen die direct aansluit bij de vraag, het idee en de huisstijl van de opdrachtgever. Zowel als promotie, educatieve onderbouwing, communicatiemiddel of uitvoerend middel denkt Tijdlab mee aan de best passende oplossing. Wij geven deze vorm, leveren deze af en verzorgen het onderhoud nadien. Dit doen wij vanuit ons eigen team, maar ook in de vele samenwerkingen. Als jong bedrijf bereiken wij zo op innovatieve, toegankelijke en moderne wijze een gewenst resultaat. 

Bent u met uw museum, gemeente, school, stichting of ander bedrijf op zoek naar een sterk, innoverend concept? Vanaf de ideevorming tot aan het eindresultaat, kunt u bij Tijdlab terecht om gezamenlijk tot de beste toepassing te komen. Wil je meer over ons weten of wil je een kijkje komen nemen?
Bel ons voor een vrijblijvende afspraak!
  • logooudtijdlab
  • Tijdlab logo
Beleving
Marketing advies
Educatie
Communicatie
Design
3D reconstructies
  • slider 5
  • afb4
  • slider 9
  • afb5
  • afb3
  • slider 1

Ons Team!

Tijdlab heeft twee erg diverse missies die toch nauw met elkaar verbonden zijn. We willen het archeologische werkveld in positieve zin moderniseren en we willen het archeologisch werkveld en het publiek met elkaar te verbinden. Waarom? Om zo veel mogelijk mensen, op een educatieve wijze, kennis te laten maken met hun cultureel erfgoed.

Twee specifieke taken met verschillende mogelijkheden. Denk niet alleen aan rondleidingen en museuminrichting, maar aan 3D-reconstructies en 3D-applicaties, nieuwe software etc. Tijdlab is gesitueerd op de Gasfabriek in Deventer. De Gasfabriek is een business Innovation Center (BIC) in Deventer waar bedrijven, startups en onderwijs samenkomen. Binnen BIC bestaat er tussen de bedrijven de mogelijkheid om erg vrij van elkaars specialiteiten gebruik te maken. Hieruit ontstaan innovatieve en vaak disruptieve ideeën en kansrijke proposities.

– Ontdek de rondleidingen en projecten van Jeroen
– Bekijk de mogelijkheden van Thomas design
– Maak kennis met Rob
– Beleef de reconstructies van David
Jeroen Bolhuis
David van Coevorden
Thomas Verhoeven
Rob van Haarlem

Partners

Oplossingen

[VSBB id=1]
[VSBB id=3]
[VSBB id=2]
[VSBB id=4]
[VSBB id=5]
[VSBB id=6]
[VSBB id=7]
[VSBB id=8]
[VSBB id=9]
[VSBB id=10]
[VSBB id=11]
[VSBB id=12]
[custom-facebook-feed]

    

Onze Toolkit

tijdlab tookit icons holo vitrine

Hologram Vitrines

De interactieve mogelijkheden in combinatie met 3D modellen en hologrammen brengen uw tentoonstelling naar een nieuw niveau. 
tijdlab tookit icon drone

Drone Technologie

Drones werden oorspronkelijk ontwikkeld voor militaire toepassingen. Tegenwoordig worden drones ook ingezet voor nuttige praktijken zoals het maken van scans of media- en filmtoepassingen.
.
tijdlab tookit icon 360

360º Opnames

Hoogwaardige 360º video’s met gebruik van de nieuwste techniek op het gebied van virtual reality. Natuurlijk is deze te bekijken via een VR-bril.
.
tijdlab tookit icon vr

Virtual Reality

Met Virtual Reality (VR) plaats je een bril op je hoofd om jezelf zo in een andere wereld te plaatsen. De bril registreert bewegingen, waardoor het lijkt alsof je écht in een andere wereld zit.
tijdlab tookit icon ar

Augmented Reality

Augmented Reality (AR) is een technologie die de realiteit en de virtuele wereld met elkaar verbindt.  Het is een mix van de realiteit met een virtuele toevoeging of verrijking. 
tijdlab tookit icon mr

Mixed Reality

Met mixed reality (MR) komen de mogelijkheden van virtual reality en augmented reality bij elkaar. Via een bril verschijnen realistische 3D beelden in de echte wereld.
tijdlab tookit icon 3dmodeling

3D Modelling

Door het 3D modelleren van je voorwerp/ product is het mogelijk om je klanten alle mogelijke aanzichten en toepassingen virtueel te laten zien. 
tijdlab tookit icon 3dprinting

3D Printing

Het even vasthouden en tastbaar maken voordat er echt geproduceerd wordt? 3D printen is hiervoor de uitkomst.
tijdlab tookit icon 3dscanning

3D Scanning

3D scannen is in feite het tegenovergestelde van 3D printen, de vorm van een object wordt vertaald naar digitale informatie. 
tijdlab tookit icon grafisch

Graphic Design

Een grafisch vormgever ontwerpt en bepaalt samen met de klant onder andere de huisstijl, de lay-out en de typografie van advertentie en brochures.
tijdlab tookit icon web

Webdesign

Websites zijn het digitale gezicht van mensen of bedrijven en verbinden en verenigen zo verschillende partijen met elkaar.

    

    

“Mixed reality, virtual reality, 3D reconstructies en hologrammen zijn slechts methodes. Wat werkt voor het product is voor ons het belangrijkst. Tijdlab brengt geschiedenis naar buiten en zorgt dat die beleefbaar en begrepen wordt.”

Contact

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Kijk dan hier voor een overzicht van de diverse kennis die wij in huis hebben.

Als u denkt dat wij iets voor u kunnen betekenen maar het staat niet tussen de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden, wij zijn niet bang voor een uitdaging. Stuur gerust een berichtje met uw vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wilt u ons graag ontmoeten of over een bepaald idee praten?
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 
Er staat een kop koffie voor u klaar.
Gladius 3D
[wpforms id="605" title="false" description="false"]

Telefoon:

Tijdlab: 0570 244 068
Thomas: 06 55 68 36 61
Rob: 06 21 84 04 25
Jeroen: 06 52 26 47 97

E-mail:

info@Tijdlab.nl
Thomas@Tijdlab.nl
Rob@Tijdlab.nl
Jeroen@Tijdlab.nl

Adres:

Zuthpenseweg 6
7418 AJ Deventer