Skip to content

Gezocht!

Vacature GIS-specialist (40 uur) 

Wat ga je doen? 
Als GIS-specialist bij Tijdlab ben je allereerst verantwoordelijk voor alle werkzaamheden waarbij geo-data wordt gebruikt. Denk hierbij aan het inrichten van interactief kaartmateriaal voor onze klanten, het opzetten en beheren van (geo-) databases en het bedenken en ontwikkelen van innovatieve systemen voor de archeologie en erfgoed sector.  

Je werkt hier voornamelijk in je eentje aan, wat je veel flexibiliteit en vrijheid geeft in de uitvoering. Vaak kom je in aanraking met unieke projecten en opdrachten waarbij je je creativiteit goed los kunt laten.  

Daarnaast zijn we bij Tijdlab bezig met het ontwikkelen van archeologie specifieke GIS- en database software. Hiervoor speel jij een centrale rol. Aan dit project werken we met verschillende partners waarvoor het centrale aanspreekpunt bent. Goede communicatie is hiervoor van groot belang. Het is aan jou de taak om een overzicht te houden van de werkzaamheden, planning, testfases etc. Ook hierbinnen is flexibiliteit en oplossingsgerichtheid erg belangrijk.   

Wat breng je mee? 

 • Een HBO diploma; 
 • Ruime GIS kennis (voornamelijk QGIS); 
 • Kennis van PostgreSQL en PostGIS; 
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden; 
 • Ervaring met python (of een andere programmeertaal met een geo-data module) is een pre; 
 • Affiniteit met archeologie/erfgoed/geschiedenis. 

Buiten bovenstaande punten vinden we het belangrijk dat je zelfstandig te werk kan gaan en dus zelfredzaam bent. Je bent bekend met online fora waarop jij de antwoorden op jouw vraagstukken kan vinden (zoals Stackoverflow en Reddit).  

Waar ga je werken?
 
Bij Tijdlab Deventer aan de Zutphenseweg, op het voormalige Gasfabriek terrein kom je terecht in een jong team van archeologen, 3D-artiesten, content creators en grafisch ontwerpers. Samen slaan wij een brug tussen verleden, heden en toekomst met de nieuwste technologieën. Jouw rol is essentieel binnen ons team, daar kaartmateriaal en geo-data regelmatig de basis vormt van onze projecten.  

Aanbod 

 • Marktconform salaris
 • Opleidingen en training 
 • Mogelijkheid tot doorgroeien 
 • Ruimte voor eigen inbreng en initiatief 
 • Een leuk en gezellig team  
ropcon prisma

Wie zijn wij?

Met Tijdlab maken we tijdreizen! Natuurlijk niet door echt door de tijd te reizen maar door deze ervaring te bieden door middel van 3D-visualisaties. Hierbij zorgen we er voor dat onze producten niet alleen vermakelijk zijn maar ook altijd wetenschappelijk onderbouwd. Binnen Tijdlab werken we met een klein hecht en worden we doorgaans versterkt door 1 tot 3 stagiairs. 

Hoe kun je reageren?

We ontvangen graag jouw motivatie en CV op info@tijdlab.nl.

Stage bij Tijdlab? 

Bij Tijdlab mag je altijd solliciteren op een stageplek. Echter hebben wij per periode een maximaal aantal plaatsen voor stagiairs. We verwachten van je dat je leergierig bent, zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid kan en wil nemen. Bij ons leer je door hands-on aan de slag te gaan. We proberen je altijd aan echte opdrachten voor klanten te koppelen. Dat betekent dat we, gedurende je stageperiode, hoge eisen aan je werk stellen! Maar tussendoor is het ook zeker gezellig en genoeg tijd voor wat grappen en grollen.

Stagiair 3D-Artist / Game Design

Is jouw passie het ontwikkelen van Games, Websites of Applicaties en heb jij oog voor detail? Ben je creatief en gaat jouw hart sneller kloppen bij het werken aan innovatieve projecten? Doe jij een opleiding in de ICT en houd jij je daarin bezig met 3D-uitingen, Game Development/Gamedesign of iets wat hierop lijkt?

Dan kunnen wij mogelijk de stageplek bieden die jij zoekt! Tijdens je stage wordt gevraagd om aan diverse, uiteenlopende opdrachten te werken, je zult veel leren en we zorgen er voor dat je genoeg variatie in je werk hebt!

Wat heb je nodig?

 • Affiniteit met geschiedenis en innovatie
 • Ervaring met Game Engines en Visual Builders zijn een pre
 • Ervaring met 3D programma’s en 3D modellen
 • Een aansluitende MBO/HBO/WO – opleiding
 • Een leergierige, enthousiaste instelling

Wat ga je doen?

Als stagiair focus je je op het tot leven brengen van virtual- en augmented reality concepten. Je focus ligt op de creatie van 3D modellen en werelden, je gaat aan de slag met de HTC Vive en mobiele applicaties en je werkt aan Virtual Reality en Augmented Reality projecten voor marketing campagnes, educatieve programma’s en interne opdrachten. Je werkt veel in visual builders en game engines (Unreal4 en Angular zijn een pre).

Je kunt flexibel te werk gaan en bent een echte teamspeler. Je zoekt creatieve oplossingen voor softwarematige problemen en bent niet bang om nieuwe wegen te verkennen.

Ontwikkelen

We geven binnen onze stage alle ruimte voor persoonlijke verdieping in de diverse technieken die wij on onze toolbox of in onze directe omgeving voor handen hebben. Het is dus mogelijk om jezelf bij te scholen in hetgeen waar jou interesses liggen. Ook bieden wij alle ruimte om de opgelegde opdrachten vanuit de opleiding binnen de gegeven tijd uit te voeren. 

Stagiair media-vormgever

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je ook met marketing/ concept-thinking te maken hebt? Dan is deze plek een mooie uitdaging voor jou! Als stagiair Mediavormgever help je mee met het realiseren van mediauitingen voor onze klanten en evenementen. Denk hierbij aan videoproducties, het vormgeven van drukwerk en het en online marketinguitingen.

Dus ben jij creatief? Kun je zelfstandig werken? Heb jij oog voor detail en wil jij je verder ontwikkelen op een bruisende locatie met een jong team? Dan is dat een stageplaats voor jou.

Wat heb je nodig?

 • Affiniteit met geschiedenis en innovatie
 • Ervaring met Adobe pakket
 • Een aansluitende MBO-opleiding
 • Een leergierige, enthousiaste instelling

Wat ga je doen?

 • Mede-onderhouden van de social media kanalen.
 • Brainstormen en bedenken van creatieve, maar realistische uitingen.
 • Creëren van communicatiemiddelen online en offline, binnen onze huisstijl of die van onze klanten. Oftewel: jij gaat een groot deel van onze visuele uitingen opmaken.
 • Bewerken en retoucheren van beeldmateriaal.
 • Het maken van textures voor 3D-modellen.
 • Het inscannen van objecten door middel van fotogrammetrie.
 • In goed overleg behoort het uitvoeren van een onderzoek ook tot de mogelijkheden.

Ontwikkelen

We geven binnen onze stage alle ruimte voor persoonlijke verdieping in de diverse technieken die wij on onze toolbox of in onze directe omgeving voor handen hebben. Het is dus mogelijk om jezelf bij te scholen in hetgeen waar jou interesses liggen. Ook bieden wij alle ruimte om de opgelegde opdrachten vanuit de opleiding binnen de gegeven tijd uit te voeren. 

Hoe kun je reageren?

We zien het liefst een online portfolio, we willen je CV en motivatie lezen en horen graag waar jouw talenten liggen. Reageren kan door een mail te sturen naar info@tijdlab.nl.

– Solliciteren kan tot een maand voor aanvang van de stageperiode.