Skip to content

Gezocht

Stage bij Tijdlab? 

Werken bij

Bij Tijdlab mag je altijd solliciteren op een stageplek. Echter hebben wij per periode een maximaal aantal plaatsen voor stagiairs. We verwachten van je dat je leergierig bent, zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid kan en wil nemen. Bij ons leer je door hands-on aan de slag te gaan. We proberen je altijd aan echte opdrachten voor klanten te koppelen. Dat betekent dat we, gedurende je stageperiode, hoge eisen aan je werk stellen! Maar tussendoor is het ook zeker gezellig en genoeg tijd voor wat grappen en grollen.

– Stagiairs kunnen we alleen plaatsen van periodes:
   September tot februari & van februari tot juli

– Solliciteren kan tot een maand voor aanvang van de stageperiode.

zandloper 3d

Vacature: Programmeur (32 uur)

Werken bij

Word jij enthousiast van nieuwe technieken en kun je niet wachten die toe te passen op een uitdagend project? Ben jij een beginnend of ervaren programmeur met ervaring in Visual Builders en Game Engines? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Tijdlab werken we aan 3D presentatietechnieken en concepten. We hebben het lef om nieuwe dingen te proberen en streven er naar de mooiste en meest efficiënte resultaten te realiseren. We zoeken een capabele programmeur die ons team komt versterken.

Wat breng je mee

 • Affiniteit met geschiedenis en innovatie
 • Ervaring in Visual Builders en Game Engines
 • Kennis in C++, C# en Javascript
 • Ervaring in het ontwikkelen van zowel mobiele als web-applicaties
tijdlab zoekt collega's

Wat ga je doen?

Werken bij

Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen uiteraard bestaan uit het ontwikkelen van software! Je analyseert, verbeterd en breid uit. Je werkt veel in visual builders en game engines (Unreal4 is een pre). Je gaat je bezig houden met het ontwikkelen van applicaties met functies als augmented reality, 3D-viewers en GPS-positionering. Je zult virtual reality omgevingen/games ontwikkelen en hierin diverse modules bouwen. Je bent een vast onderdeel van ons team. We verwachten dat je de weg kent om niet alleen android maar ook Ios-apps te lanceren. Je kunt flexibel te werk gaan en bent een echte teamspeler. Je zoekt creatieve oplossingen voor softwarematige problemen en bent niet bang om nieuwe wegen te verkennen. Uiteraard ben je deels verantwoordelijk om de kwaliteit te bewaken.

Ontwikkelen

Werken bij

We snappen dat je het belangrijk vindt om jezelf continu verder te ontwikkelen. Dat vinden wij ook. Je krijgt daarom de vrijheid om je te verbreden of te specialiseren in andere technieken. Ook zul je innovaties realiseren die ons werk nog makkelijker maken. Om je groei extra te stimuleren bieden wij je de mogelijkheid om je tevens te verdiepen en mee te denken aan alle technieken die wij hier om ons heen vinden. Zo komen we in contact met Blockchain, Artificial Intelligence, Sensortechnieken en verschillende software ontwikelaars.

Vacature: Stagiair media-vormgever

Werken bij

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je ook met marketing/ concept-thinking te maken hebt? Dan is deze plek een mooie uitdaging voor jou! Als stagiair Mediavormgever help je mee met het realiseren van mediauitingen voor onze klanten en evenementen. Denk hierbij aan videoproducties, het vormgeven van drukwerk en het en online marketinguitingen.

Dus ben jij creatief? Kun je zelfstandig werken? Heb jij oog voor detail en wil jij je verder ontwikkelen op een bruisende locatie met een jong team? Dan is dat een stageplaats voor jou.

Wat heb je nodig?

 • Affiniteit met geschiedenis en innovatie
 • Ervaring met Adobe pakket
 • Een aansluitende MBO-opleiding
 • Een leergierige, enthousiaste instelling
Tijdlab zoekt stagiair

Wat ga je doen?

Werken bij
 • Mede-onderhouden van de social media kanalen.
 • Brainstormen en bedenken van creatieve, maar realistische uitingen.
 • Creëren van communicatiemiddelen online en offline, binnen onze huisstijl of die van onze klanten. Oftewel: jij gaat een groot deel van onze visuele uitingen opmaken.
 • Bewerken en retoucheren van beeldmateriaal.
 • Het maken van textures voor 3D-modellen.
 • Het inscannen van objecten door middel van fotogrammetrie.
 • In goed overleg behoort het uitvoeren van een onderzoek ook tot de mogelijkheden.

Ontwikkelen

Werken bij

We geven binnen onze stage alle ruimte voor persoonlijke verdieping in de diverse technieken die wij on onze toolbox of in onze directe omgeving voor handen hebben. Het is dus mogelijk om jezelf bij te scholen in hetgeen waar jou interesses liggen. Ook bieden wij alle ruimte om de opgelegde opdrachten vanuit de opleiding binnen de gegeven tijd uit te voeren. 

Vacature: Stagiair 3D-Artist / Game Design

Werken bij

Is jouw passie het ontwikkelen van Games, Websites of Applicaties en heb jij oog voor detail? Ben je creatief en gaat jouw hart sneller kloppen bij het werken aan innovatieve projecten? Doe jij een opleiding in de ICT en houd jij je daarin bezig met 3D-uitingen, Game Development/Gamedesign of iets wat hierop lijkt?

Dan kunnen wij mogelijk de stageplek bieden die jij zoekt! Tijdens je stage wordt gevraagd om aan diverse, uiteenlopende opdrachten te werken, je zult veel leren en we zorgen er voor dat je genoeg variatie in je werk hebt!

Wat heb je nodig?

 • Affiniteit met geschiedenis en innovatie
 • Ervaring met Game Engines en Visual Builders zijn een pre
 • Ervaring met 3D programma’s en 3D modellen
 • Een aansluitende MBO/HBO/WO – opleiding
 • Een leergierige, enthousiaste instelling
Tijdlab zoekt stagiair 2

Wat ga je doen?

Werken bij

Als stagiair focus je je op het tot leven brengen van virtual- en augmented reality concepten. Je focus ligt op de creatie van 3D modellen en werelden, je gaat aan de slag met de HTC Vive en mobiele applicaties en je werkt aan Virtual Reality en Augmented Reality projecten voor marketing campagnes, educatieve programma’s en interne opdrachten. Je werkt veel in visual builders en game engines (Unreal4 en Angular zijn een pre).

Je kunt flexibel te werk gaan en bent een echte teamspeler. Je zoekt creatieve oplossingen voor softwarematige problemen en bent niet bang om nieuwe wegen te verkennen.

Ontwikkelen

Werken bij

We geven binnen onze stage alle ruimte voor persoonlijke verdieping in de diverse technieken die wij on onze toolbox of in onze directe omgeving voor handen hebben. Het is dus mogelijk om jezelf bij te scholen in hetgeen waar jou interesses liggen. Ook bieden wij alle ruimte om de opgelegde opdrachten vanuit de opleiding binnen de gegeven tijd uit te voeren. 

Wie zijn wij

Werken bij

Met Tijdlab maken we tijdreizen! Natuurlijk niet door echt door de tijd te reizen maar door deze ervaring te bieden door middel van 3D-visualisaties. Onze expertise ligt o.a. in het creëren van virtual reality-ervaringen, augmented reality-toepassingen en hologramvitrines. Hierbij zorgen we er voor dat onze producten niet alleen vermakelijk zijn maar ook altijd wetenschappelijk onderbouwd. Tijdlab bevindt zich op het bedrijventerrein van de oude Gasfabriek in Deventer. Een erg leuke inspirerende locatie waar jonge bedrijven, gespecialiseerd in diverse werkvelden, samenwerken om tot nieuwe oplossingen en ideeën te komen. Binnen Tijdlab zijn we een klein team, Tomas, Lars, Konan, Rob en Thomas. Doorgaans worden we versterkt door 1 tot 3 stagiairs. 

Tijdlab logo video 2019

Hoe kun je reageren?

Werken bij

We zien graag een online portfolio. Daarnaast horen we graag waar jouw talenten liggen. Verder ontvangen we graag je CV op info@tijdlab.nl