overons

Thomas Verhoeven

Mijn naam is Thomas Verhoeven. Als kind zijnde was ik al gefascineerd door geschiedenis en tekenen. In mijn jongste jaren was ik altijd overal op aan het kliederen (tafels, muren, auto’s) en altijd op zoek naar nieuwe dingen om te ontdekken. Deze fascinatie werd versterkt door het met mijn ouders bezoeken van vele musea, kathedralen en kastelen en natuurlijk door de vele historische en archeologische Hollywood verfilmingen.
 
Ik heb grafische vormgeving gestudeerd aan het SintLucas te Boxtel.
Tijdens mijn studie heb ik ruime ervaring opgedaan bij reclamebureaus en een eigen bedrijf gehad, Studio Blikopener. Na het afronden van deze studie ben ik archeologie gaan studeren. Hier heb ik ontdekt dat mijn ambitie binnen de archeologie vooral ligt in het promoten en publiceren van Archeologie. Mensen in contact brengen met de geschiedenis en hen de geschiedenis laten ervaren met de fascinatie waarop ik dit ervaarde als kind zijnde.

Voor mij is de geschiedenis een onuitputbare bron van informatie waarvan wij vandaag de dag nog steeds van kunnen leren. Ik zou graag zien dat meer mensen zich in deze fantastische wereld wanen, om kinderen te laten zien hoe geweldig het verleden kan zijn. Met de technologie van tegenwoordig is het mogelijk om op een leuke, interactieve manier het verleden te beleven. Het is aan ons om dit voor jullie waar te maken.
“Probeer elke dag de beste versie van jezelf te zijn,
acties maken de man”

CCO Tijdlab

M.  06 55 68 36 61
E. Thomas@tijdlab.nl

Zutphenseweg 6B
7418 AJ Deventer

Functies

Chief Communications Officer
Design
Marketing
Communicatie
Beleving
overons

Rob van Haarlem

Mijn naam is Rob van Haarlem, al van kinds af aan had ik een fascinatie voor geschiedenis. Met mijn ouders bezocht ik vaak musea en ik kon uren wegdromen in boeken over de prehistorie en de middeleeuwen. Vooral het cultureel erfgoed wat nog zichtbaar was in het landschap trok sterk mijn aandacht.
 
De studiekeuze voor de opleiding archeologie kwam dan ook niet geheel uit de lucht vallen. De studie heeft mij veel geleerd over het werk van de archeoloog en de archeologie van Nederland. Het geen wat mij echter opviel was dat veel van deze informatie vaak slecht beschikbaar was voor het publiek. Het voelde dan ook al snel als een missie om dit prachtige vak te delen met de wereld en meer mensen kennis te laten maken met ons cultureel erfgoed.
 
Met in mijn achterhoofd mijn eigen fascinatie voor het nog zichtbare erfgoed en de opgedane kennis tijdens mijn studie wilde ik andere mensen het verleden laten zien. Daarom ben ik me gaan richten op het maken van reconstructies zodat mensen door de ogen van de archeoloog het verleden kunnen herbeleven zoals dat mij zoveel plezier en kennis heeft gegeven. Bij Tijdlab heb ik de kans om dit uit te voeren en voor het publiek het verleden weer tot leven te laten komen.
“Elke dag is een kans om te leren
wat je gister nog niet wist”

CCO Tijdlab

M.  06 218 40 425
E. Rob@tijdlab.nl

Zutphenseweg 6B
7418 AJ Deventer

Functies

Chief Customer Officer
3D-reconstructie
Evenementen
Advies
Relatiebeheer
overons

Jeroen Bolhuis

Mijn naam is Jeroen Bolhuis, mijn interesse in het verleden begon al op jonge leeftijd. Als kind bezocht ik met mijn ouders de prachtige hunebedden en leerde van 5000 jaar oude en inmiddels verdwenen culturen. Later begon ik met het lezen over geschiedenis en op vakantie zocht ik langs de rivieren naar fosiellen.
 
Mijn keuze voor de studie archeologie kwam dan ook niet geheel onverwacht. Tijdens deze studie heb ik veel colleges gevolgd over het uitvoeren van archeologisch onderzoek en alles wat hieraan gerelateerd is. Hierbij kwam tot mijn spijt het communiceren naar het publiek weinig aan bod. Dit terwijl de interesse groot was wanneer ik vertelde welke studie ik volgde. Dit gemis heb ik uiteindelijk aangegrepen en ik heb me steeds meer richting het publiek gericht, als vrijwilliger bij musea, scholen en door rondleidingen. Het trok me zo dat ik mijn minor het gericht op het behalen van het diploma intern cultuur coördinator, hierbij leerde ik de meest effectieve manieren van educatie zoals dit bij de grotere musea en bij scholen gebruikelijk is en hoe ik dit voor mijn vakgebied kon toepassen.
 
Dit alles heeft zich uiteindelijk omgezet in Tijdlab, waarmee het doel is om het publiek een zo goed mogelijke en bijblijvende beleving van het verleden te geven. Dit ideaal wordt nu versterkt door mijn geweldige collega’s.
“Kennis heeft geen waarde zolang het niet gedeeld wordt”

COO Tijdlab

M.  06 522 64 797
E. Jeroen@tijdlab.nl

Zutphenseweg 6B
7418 AJ Deventer

Functies

Chief Operating Officer
Educatie
Advies
Projectmanagement
Programmering
overons

David van Coevorden

Mijn naam is David van Coevorden. Als kind was ik erg geïnteresseerd in geschiedenis. Oude culturen en de manier waarop mensen leefde boeide mij altijd. Met de hulp van 3D technieken breng ik de geschiedenis in het heden. Door de stage bij Tijdlab kan ik mijn vaardigheden verder ontwikkelen. Deze uitdaging ga ik met veel plezier aan.
 
“3D vormgeven is net je eigen wereld creëren”

JT Tijdlab

E. Info@tijdlab.nl

Zutphenseweg 6B
7418 AJ Deventer

Functies

Jong Talent
3D-reconstructie
3D-vormgeving
overons